Yin Yoga Utbildning - Anmäl dej redan idag!

Av Karoliina • 12 augusti 2020

Sugen på Yin Yoga utbildning?

Känner du att du vill ta in lite Yin i din Yang? I November 2020 startar en 50h fördjupnings kurs i Yin Yoga hos oss på Yoga Samprema. Genom mina år som yogalärare och terapeut har jag sett en del och lagt märket till att det finns en del Yang attitude i både lärandet och utövandet av Yin modaliteter. Samtidigt som förståelsen om Människan som individ, speciellt i det anatomiska perspektivet, är rätt liten. Denna utbildning ger dej djupare förståelse hur stödja dina elever eller dig själv i Yin Yoga praktik. Yin Yogan och Hatha Yoga är två helt olika praktiker och jag vill lyfta fram och skapa förståelse av Yin Yogans Principer, syftet och hur praktisera den med Ahimsa (icke våld). Foundation of Yin Yoga Utbildning (50h teacher training) bjuder dej till att utforska Yin Yogans principer, anatomi, praktiserande och lärande.

Vi träffas två olika helger fre-sön på Yoga Samprema i Godby, Åland.

Under utbildningens tillfällen behöver du inte ta med dej egna verktyg /props utan allt finns att låna på studion. Kommer du från skärgården eller från fasta Finland kan några sovplatser ordnas i vårt hem (husdjur finns).

13-15.11 och 11-13.12.2020

Fredagar praktiserar och studerar vi 17.30-21.00
Lör-Sön kl. 9.00-17.30

Delarna vi fördjupar oss i är:

• Principer och praktik av Yin Yoga
• Yin Yogans Anatomi
• Yin Yogans Arketyper av āsana
• Terminologi och lärarmetodik

Kontakt timmar; 40h
Egna studier; 10h

Utbildningen avslutas med Examen och Certifiering som Yin Yogalärare (50h RYT).

Läraren på utbildningen är Karoliina Hellén som har över 15 års erfarenhet av Anatomi och människan som helhet, via sina studier och sitt jobb som massör, yogalärare och energiterapeut. Karoliina är en godkänd yogautbildare med E-RYT och YACEP godkänt av Yoga Alliance.

Investering;
100 euro anmälnings avgift (dras av totalen)

788 euro
eller
688 euro för Yoga Sampremas Naga Yoga 200h TT elever

Anmälningar:
[email protected]

 

Ny 200h Naga Yoga Utbildning startar hösten 2021!

Prova på Hatha yoga i höst!
Mod att välja att utvecklas - Är Du redo?

Liknande artiklar

Kontakta oss