Mod att välja att utvecklas - Är Du redo?

Av Karoliina • 7 juli 2020

Det krävs mod att välja att utvecklas

Jag har haft privilegiet att följa olika yogisars väg och utveckling sedan 2015 och varje nytt möte lämnar nya intryck i mitt hjärta. Dessa möten påminner mig om det humana mötet mellan individer, i genuin sårbarhet och tillit. Jag kan känna sån tacksamhet och ödmjukhet i att mötas och samarbeta med en annan medmänniska som är villig att utforska sin emotionella, mentala, spirituella och fysiska kropp, som en helhet. Men det krävs Mod att välja utvecklas. Det glädjer mig och rör mig i djupet av hjärtat när vi tillsammans kan vittna stora skiften och framsteg. Det påminner mig konstant om varför jag gör, vad jag gör.

Här kan du läsa något som Mikaela ville dela med sig. Rörd in i hjärteroten och tacksam så det går inte att sätta till ords, sitter jag här och det känns gott att kunna finnas till. Det här är vad jag gör som bäst, vägleder, guidar, stärker och lyfter. Tack Mikaela för tilliten! Det har varit fin resa och den fortsätter.

Mera av mina olika tjänster och min personliga resa kan du hitta HÄR. Känner du att du vill ta tag i din yogaresa, andlig utveckling eller jobba på att hitta tillbaka till en stark och fungerande kropp i helhet, tvivla inte att höra av dej. Kanske t o m fördjupande resa med 200h utbildning är något för att ta ditt nästa steg? Läs mera om Naga Yoga RYT 200h här.

Om Shantih

/Karoliina

Det kräver Mod att modifiera.
Frågan är; är vi villiga att öppna sinnen till nya upplevelser? Det kräver Mod.

Mod!

”MOD! – Det var det som krävdes när jag i början på maj skickade iväg ett meddelande till Karro och frågade om hon var intresserad av att vara med på min resa mot en starkare kropp.
Det var med skräckblandad förtjusning som jag väntade på svar, jag både ville att hon skulle säga ja men även nej för jag var rädd. Rädd för att då visste jag att jag skulle behöva visa mig svag, vilket är en av mina största demoner.

Karro sa självklart ja och vi bestämde dag och tid. Dagen kom och jag gick dit med tunga steg, mitt psyke var i botten den dagen. Jag möttes direkt av sådan värme och kärlek som inte går att beskriva. Mina steg där ifrån den dagen var allt annat än tunga, de var lätta och befriande. Idag 2 månader senare är jag fylld till bredden av kärlek och tacksamhet att jag tog modet att skriva till henne och att hon svarade ja.
Jag har inte bara fått en starkare kropp utan också ett starkare psykiskt välmående.

Jag har fått helt andra prioriteringar när det handlar om kropp och själ. Så du som läser detta och känner igen dig, ta modet och skriv det meddelandet som du så många gånger formulerat i ditt huvud. Du kommer inte att ångra det, det är värt det. Till och med att gå dagen efter som en pingvin.

All kärlek 💕

/ Mikaela Eker

 

Yin Yoga Utbildning - Anmäl dej redan idag!
Är du redo att fördjupa din Yoga?

Liknande artiklar

Kontakta oss