Prova på Hatha yoga i höst!

Mukaan Karoliina • 17 August 2020

Prova på Hatha yoga i höst! – Kurs för nybörjare

Nu har du möjlighet att Prova på Hatha yoga i höst! Under hösten erbjuder Yoga Samprema en kurs i Hatha yoga för nybörjare, där du under 8 gånger i lugn takt och med mycket repetition får bekanta dig med olika aspekter av Hatha yoga. Det kommer vara allt från meditation, andningsövningar, fysiska positioner och rörelseflöden, till avslappningsövningar. Tillfällena erbjuder dig också en möjlighet att finna mer balans, närvaro och glädje i vardagen och livet,samt en kärleksfull själv- och kroppsbild. 

 

Kursen dras av Yoga Sampremas härliga instruktör Helena, som du kan läsa mer om här (länk!)

Helena von Schoultz, Embodied Hatha, Prova på hatha yoga i höst!
Helena von Schoultz, Embodied Hatha

För vem?

För dig som yogat väldigt lite eller inte alls men som är nyfiken på det och vill prova. Eller kanske vill du komma tillbaka till grunderna?

För dig som kanske provat andra yogaformer och nu vill se vad hatha yogan kan erbjuda dig. För dig som vill hitta hem i din kropp precis som den är just nu, lära känna den och dig själv bättre. 

 

Praktisk info

 

När? 10.9-5.11, torsdagar kl.17.30-18.45 (OBS! Uppehåll under höstlovet 15.10)

Var? Yoga Samprema: Godby Center, von knorringsvägen 1, Godby

Investering? 144 euro € och inköp av 10gg i sammanband med kursen till Studerande pris, 80 euro.

(Priset inkluderar alla 8 kursgånger. Med 10gg kort kan du delta fritt på de övriga klasser du själv väljer i Yoga Sampremas utbud. Läs mer om vårt utbud och hur du anmäler dig till en enskild klass här(Länk!) . Alla instruktörer och klasser är olika och vi hoppas med detta erbjudande kunna inspirera dig att även prova något utöver kurstillfällena) Vår Karma burk har ett litet puffert för Dej som skulle behöva lite hjälp att komma runt Investeringen. I s f emaila oss så löser vi det!

Platser: 12 (platserna fylls i anmälningsordning)

 

Anmälan: 

Du anmäler dig här ; Yoga för Nybörjare, senast 1 september. Anmälan gäller för alla 8 gånger.

(OBS! Kursen kräver minimi 5 deltagare för att kunna ordnas)

 

Bra att komma ihåg:

  • Du behöver inte ha med dig något annat än dig själv precis som du är och mjuka sköna kläder du vill och kan röra dig i.  
  • På plats finns omklädningsrum, WC, te, vatten, yogamattor och annan eventuell rekvisita vi använder under klassen. Vill du yoga på egen matta är det förstås okay att du tar med dig den. 
  • In i shalan(rummet vi håller klassen i) tar du inte med dig massa saker eller din telefon(vi låser alltid ytterdörren under klass,så du kan lämna allt i omklädningsrummet)
  • Visa respekt mot utrymmet och andra individer du delar det med
  • Kom i tid, det kan vara skönt att i lugn och ro hinna byta om och landa innan klassen börjar. 
  • Kom inte om du är sjuk eller känner att du håller på att bli sjuk (skulle du bli sjuk, kan du använda de missade tillfällerna på nåt annat klass i vårt utbud.)

 

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor – vi finns här för dig! <3 

 

Välkommen till en härlig höst i yogans tecken!

Intuitiv healing och vägledning för ditt Holistiska Hälsa
Yin Yoga Utbildning - Anmäl dej redan idag!

Samanlaisia artikkeleita

Ota yhteyttä