Är du redo att fördjupa din Yoga?

Mukaan Karoliina • 7 July 2020

Är du redo att fördjupa din Yoga? Är RYT 200h Yoga Lärarutbildning ditt nästa steg? Du kanske har ett hunger som är svår att stilla på veckoklasser eller för dej själv på din hemma matta?

Förr eller senare leder vägen där. Vi kan uppleva att det måst finnas något mera, och vi känner att det är sant. En längtan av att möta och utvecklas tillsammans med egen trygg Sangha, vara en del av en cirkel av likasinnade.

Yogans grunder tillsammans med trygghet

Vi på Yoga Samprema har skapat en möjlighet för små familjära grupper att studera Yogans grunder tillsammans med trygghet. Karoliina har investerat tusentals timmar att studera Yoga och Shamanism, för att utveckla sitt eget sätt att lämna avtryck och förmåga att så frön i individer. Hennes passion är din holistiska välmående. Grunden i Naga Yoga 200h är Hatha Yoga med inslag av Tantra, Kundalini och det Shamanistiska verktyg och förståelse av livet och världen.

“Jag är av åsikten att alla borde gå en Yogalärarutbildning. För att skapa en djupare förhållande till sig själv och världen vi lever i. Under utbildningen får du kappsäcken full med verktyg för att jobba med den fysiska-, så som den psyko-emotionella delen av dej. Och något som inte alla utbildningar inkluderar är Anatomi och fysiologi. Att få lära sig konstruktionen i den människa kroppen vi lever i, hur den fungerar, hur lära sig praktisera sin yoga på ett säkert sätt och hur kunna vidare förmedla en trygghet till andra i sin yoga och utveckling; det är enormt viktig del av att vara yogalärare.” -Karoliina

Känner du att detta kittlar i magenbotten? Är du redo att fördjupa din Yoga praktik? Kontakta oss via email eller messenger så skickar vi dej mera info om innehållet.

Hösten 2020 grupp har ännu ett par platser öppna men vi väljer att hålla gruppen liten för att alla ska få den stöd de behöver.

 

Vad har de tidigare elever att berätta;

“En utbildning där genuin värme och omtanke hela tiden finns närvarande som ger en familjär stämning där man känner sig fullständigt trygg. Även om det heter lärarutbildning behöver inte det begränsa ambitionen/syftet.

Rekommenderas för alla som känner en nyfikenhet på vad yogan kan ge för dig i vardagen och hur du kan utvecklas vidare både inom yoga, i livet och i dig själv!”

-Monica

 

“För mej som började med yoga för att finna ett lugn men som aldrig desto mer fördjupat mig i alla de olika aspekterna av yogan är utbildningen en investering i mig själv. Trots att jag många år jobbat med mig själv på olika sätt och plan känns det som att utbildningen nu ger mig redskap att hela mig själv och att bli ännu mer ärlig mot mig själv. En resa mot det inre!

Den shamanska delen tilltalar mig just extra mycket och jag får nästan rysningar av tanken att när vi helar oss själva så helas även sju generationer bakåt och sju generationer framåt. En utbildning för livet helt enkelt.”

– Maria

 

“Yoga är så mycket mer än asanas och det märks så tydligt när man går utbildning och börjar gräva i sig själv och sina övertygelser. Jag har hittat så mycket i mig själv som jag behöver jobba med men också sidor jag uppskattar högt men inte visste jag hade.

För mig har utbildningen startat en relation till mig själv som jag verkligen behövde. ”

-Martina

 

“Även för mig, så är den här utbildningen väldigt nyttig, trots att jag inte ens är ”på riktigt” med utan assisterar.
Teorimodulerna, godkända av Yoga Alliance, är logiska och grundliga, känns mer kompletta än andra yogalärarutbildningar som jag har fått bekanta mig med.

Och Det Shamanska Hjulet; Vem anser inte att den utbildningsdelen skulle behöva vara med i nästan varje, vilken som helst, utbildning?!

Spännande fortsättning!”

-Tomas

 

“Yoga innefattar så mycket, en resa i det inre och i det yttre. Jag lär mig mycket om mig själv och jag lär mig mycket av de andra och framför allt av Karoliina som lotsar in oss i något som känns som “livets skola”. ”

-Mia

 

“En livsresa, där det för en gångs skull handlar om att ta hand om och ta vara på mig själv. Att bli guidad genom positioner och komma fram till, jag kan, fastän jag är stor och otymplig i kroppen.
Nej. Den här utbildningen känns STÖRRE än vad jag kan sätta ord.
Jag bara vet om att jag älskar allt jag får lära mig!”

-Turid

 

”Yogan hittade jag när jag återhämtade mig från en utmattning med mycket fysisk smärta som följd. Sedan dess har den kommit och gått i perioder.
Jag har länge haft en underliggande dröm om att gå en utbildning och själv kunna undervisa där jag bor, där vi saknar en ledare. Och när barnen kom blev tiden svår att hitta för att ta hand om mig själv. Så när den här utbildningen kom var det en stor investering i mig själv, och jag är så otroligt glad att jag gjorde den.
Utbildningen inkluderar yogans alla delar, och ger så mycket mer än vad jag hade vågat tro. Ett år att läka och växa! Att dessutom få ta del av Karros shamanska kunskaper känns som en overkligt lyxig komplettering. Som att man får en fördjupning, en vidareutbildning, direkt i grundutbildningen!”
-Carro

Om Shantih! A`ho!

NagaYoga RYT 200
YACEP RYT 200h
Mod att välja att utvecklas - Är Du redo?
Rädslan att inte räcka till

Samanlaisia artikkeleita

Ota yhteyttä