Vitamin Gemenskap - Kom och Yoga med Oss

By Karoliina • 21 January 2021

Vitamin gemenskap

Det är dags att börja boosta med vitamin gemenskap. Året 2020 hade sin charm men också sina utmaningar, var av en var isolering från gemenskap. Vi lever teknologins välsignade tid men ni kan säkert hålla med om de faktum att ansikten som syns på våra dator och telefon skärmar ersätter inte den känslan vi omfamnas av när vi möts i grupp med lika sinnade. Ännu omkringas vi av microbiomer i form av virus och bakterier men när har det inte varit så? Vi är ju en del av den compotten också. Naturligtvis önskar vi att när vi möts i Shalan är alla friska och krya, och på så vis visar respekt jämte mot alla. Speciellt nu när strängare råd gällande infektioner, och att var och en ska stanna hemma från jobb med minsta lilla symptom eller känning. För många, speciellt för egenföretagare är detta ekonomiskt lite av ett mardröms scenario.

Men vad inte går att komma runt är att vi är sociala djur och behöver Gemenskap men också utsättas för olika former av microbiomer för att stärka och uppdatera vårt immunförsvar. Vårt immunförsvar sänks när vi utsätts för långvarig stress, inaktivitet eller nedstämdhet. Vi är så innerligt glada av att nu just har vi möjligheten att samlas och stöda vårt holistiska hälsa och skapa energi via gemensam intention i välmående.

Nu just på schemat

Vi har nu just två Yin yoga klasser, en öppen Core och rörlighet klass, en Yoga för män, en Hatha Yoga klass och en restorative yoga klass i veckan. Efter februari kommer Karro tillbaka med Naga Yogan i form av 8 veckors kurs, där du har möjlighet att ta din praktik till en djupare nivå i tryggheten av en liten familjär, sluten grupp.

Rörelse, andning, skratt och närvaro i grupp = Vitamin Gemenskap. Vitamin Gemenskap är en viktig bit av puzzlet av mera balanserad vardag.

Längtar du efter att hitta balans och stunder med guldkant för att förgylla vardagen med?
Boka in dej via vår Bokningsida eller via Mindbody app.

 

Intuitiv healing och vägledning för ditt Holistiska Hälsa

Similar atricles

Rädslan att inte räcka till


By yoga-kahe • 9 June 2020

Contact us