Sommar Yoga med Oss

By Karoliina • 9 June 2019

Sommar Yoga schemat körs igång äntligen och det betyder även utomhus Yoga. Det är något extra skönt med att få Yoga utomhus. Känslan i hur vinden rufsar håret, fåglarna sjunger och visst hamnar balansen också att jobba på ett helt annat plan. Man får Yoga med alla sina sinnen. Vissa gånger överraskningar händer som tex förra sommaren när plötsligt en grupp turister stannar högljutt att beakta spektaklet av vår grupp. Ja att hållas i sin egen praktik i såna fall är ju Yoga om något. Som tur det händer sånt rätt sällan men visst var det lite komiskt. Men ja, Sommar Yoga med Dej är nåt vi ser fram emot att avnjuta med dej.

Nu är även Karro tillbaka på schemat och det har redan en tid varit myror i brallan av avsaknaden av dessa tillfällen. Nu har myrorna byts ut mot fjärilar i magen av glädjen i att vara tillbaka. Måndag morgorna siktar vi på att Yoga utomhus; ojämna veckorna samlas vi i Södra halvan av fästingen i Bomarsund och jämna veckor samlas vi nere vid sjön i Stalldalen. Efter yogan kan du unna dig en skön och mysig frukost picnic i Bomarsund och varför inte ett dopp i havet och i Stalldalen finns möjlighet att avnjuta frukost på Johannas hembakta efter Yogan. Visst låter det underbart? Det tycker vi med.

Vår schema hittar precis som vanligt via vår hemsida eller via Mindbody app. Under sommaren och hösten kommer det att vara några små ändringar under vissa veckor pga. att alla av oss lärare har också sina äventyr i form av utbildningar, retreater och semester resor men vi stöder varandra och försöker hålla alla klasserna rullandes med eventuella inhoppare. Ja, du läste rätt – utbildningar! Vi vill serva er på det bästa möjliga sätt och att utbilda sig vidare och fördjupa sin kunskap, fyller våra oss med inspiration och glädje. Likaså gör en stund av ledighet. Men trots att det är sommar tror vi att alla av oss behöver yogan, så att vi efter sommaren får vi återgå till jobben fulla med energi och inre glädje.

Sommarkort erbjudandet håller vi ända fram till midsommaren, så om du har missat erbjudandet kan du komma och lösa ut kortet innan midsommaren – 125€ / 3 månader. Utomhus yoga tillfällen betalas med kort på plats eller via vår boknings system.

Hjärtligt välkomna med!

Namasté!!

 

Vem passar Yoga för? En stor fråga.
Namasté - Lär dej betydelsen bakom denna ord.

Similar atricles

Contact us