Sampremas Online Yoga, förmånligt och bekvämt - efter dina behov

By Tomas • 4 December 2018

Äntligen är den här! Yoga Samprema kan nu erbjuda dig Online Yoga, förmånligt och bekvämt – var du än är.

Vi kan med glädje i hjärtat äntligen meddela att genom Yoga Samprema Online kan du njuta av våra tjänster, var och hur du än är.

Länge har jag funderat över hur man skulle kunna göra yogan åtkomlig för så många människor som möjligt. Själv har jag också upplevt livets olika svängar och vardagliga utmaningar; brist på tid, ekonomi, hälsa osv. Mitt i familje- och arbetslivet visar det sig att ens egna grundbehov knappt fylls, för att inte tala om en känsla av välbefinnande. Även ens hälsa kan förhindra en att få rå om sig, såsom att t ex söka sig till en yogastudio och delta i dess verksamhet. Som gammal cancerpatient, ärrad av utmattnings- och ångestsymptom vet jag själv att det stundtals inte ens är möjligt att vistas bland andra människor. Jag minns stelhetskänslan under mina första yogastunder. Under mina yogalärarstudier kände jag mig väldigt “oyogisk” i min runda och stela kropp. Cancern och dess medicinbehandlingar gjorde min kropp stel, långsam och skör.

Då blev yogan mitt andningshål. Stelheten till trots stärktes jag av yogan, fick ett bättre humör, kunde hålla ner smärtorna samt att kroppen hölls smidigare. Först och främst hjälpte yogan mig att fokusera på nuet. Jag började testa flertalet online yogatjänster och kunde ganska snart upptäcka att yogaklasserna höll ofta en rätt hög, svår, akrobatisk nivå. Vackert att se på, visst, men det hjälpte absolut inte mig i form av stärkande av kropp eller självkänsla. Denna insikt väckte en vilja hos mig att skapa en mjuk och terapeutisk yoga, gjord för alla och möjlig att utföra hemma. Och nu är den här; onlineyoga och “Hygge”, myskänsla, anpassad till ditt hem, din arbetsplats eller till ditt hotellrum.

Vårt online utbud

Vårt videotek växer för varje vecka där du hittar allt från lugna yin yogaklasser, dynamisk hathayoga, rörelseövningar, tekniktips, stolsyoga och bålstärkande övningar till gravidyoga, meditation och andningsövningar. Vårt mål är ett holistiskt välmående. För vem passar vår yoga? För alla som har intresse och vilja att upptäcka sig själv. Om du andas, så kan du också yoga. Om du i något läge kommer på att någonting saknas från vårt utbud, ifall du har något problemområde som du ser att skulle behöva extra uppmärksamhet, så tar vi gärna emot önskemål och förslag om idéer till nya videos. Vi vill nämligen erbjuda det som du mest önskar och utveckla online yogan så att den passar just dig.

Då du registrerar dig för vår onlineyoga erbjuder vi en sju dagars provperiod. Bestämmer du dig för att fortsätta kan du registrera prenumerationen månadsvis (10€/mån) alternativt årsvis (89€). Feedback och önskemål, liksom avslutning av prenumerationen görs per e-post: [email protected]

Tack och välkommen till våra Online klasser!

Karro

Yoga Samprema firar två år! Specialerbjudande på våra kort!
Nytt på schemat! Kundalini Yoga med Emelie Börman

Similar atricles

Contact us